Gästspel i våra restauranger
Gästspel på Sälens Högfjällshotell – En Kväll av Kulinariska Höjdpunkter
Upplev en unik matupplevelse när Sälens Högfjällshotell bjuder in till exklusiva gästspel! Här får du chansen att avnjuta middagar skapade av några av Sveriges mest framstående kockar och matprofiler, som tillför sina egna personliga och innovativa tolkningar av skandinaviska smaker och internationella influenser. Det här är ett tillfälle att få en oförglömlig gastronomisk upplevelse i fjällmiljö, perfekt för matälskare som söker något utöver det vanliga.
Under alla våra gästspel på Onkel Jean erbjuder vi barnpassning, så att ni kan luta er tillbaka och njuta av en magisk kväll med fantastisk mat och dryck.
Välkommen att uppleva våra unika gästspel på Sälens Högfjällshotell - där varje middag är en hyllning till matkonsten och bjuder på nya smakupplevelser!
Seafood Bar
Joakim Lundblad & Tobias Sundberg
3-5 samt 29-31 januari
12-15, 19-22 samt 25-27 februari
19-21 samt 27-29 mars
2-4 april
Onkel Jean
Vecka 5, 30-31/1 – Thomas Sjögren
Vecka 6, 6-7/2 – Melker Andersson
Vecka 7, 13-14/2 – Håkan Thörnström
Vecka 8, 20-21/2 – Markus Aujalay
Vecka 9, 27-28/2 – Nils Molinder
Vecka 11, 13-14/3 – Robbin Almén & Johan Iller
Vecka 12, 19/3 – Isabell Seger
Vinterträdgården
Vecka 15 Långfredagen – Karl Ljung ( Långsfredagssupé i Vinterträdgården)