Onkel Jean


Onkel är tillbaka med nya smaker vintersäsongen 25/26

Vår älskade restaurang Onkel Jean öppnar sina dörrar med köksmästare Tim Larsson vid rodret. Med en genuin passion för råvaror, en känsla för smaker och en stor kärlek till det klassiska hantverket, sätter Tim sin personliga prägel på menyn. Resultatet är en balanserad upplevelse där det välbekanta möter det oväntade.

Här serverar vi relaxed fine dining med en meny där havets läckerheter, som ostron, hummer och pilgrimsmussla, möter skogens rika smaker, med inslag av vilt och andra säsongsbetonade råvaror.

Vi erbjuder alltid en noggrant sammansatt fyrarättersmeny, skapad för att ge en harmonisk och minnesvärd matupplevelse.

Välkommen att uppleva Onkel i vinter!

Öppettider jul & nyår

Onkel håller öppet under helgerna:
23, 25–27 december samt 30 december – 3 januari
(Som traditionen bjuder håller vi stängt på julafton.)

Från januari
Vi har öppet onsdag till lördag kl. 18.00–21.00

Vår stora vinlista hittar du här.

Elegans, utsikt och smak, helt för er själva.

Onkel Jean är vår vackraste lokal, med utsikt över backen och en stämning som gör varje tillfälle speciellt. Med plats för upp till 50 personer passar den perfekt när något viktigt ska firas vare sig det gäller födelsedag, jubileum, bröllopsmiddag eller annan högtid.

Lokalen fungerar som chambre séparée, där ni får hela restaurangen för er själva. Här serveras utvalda menyer med råvaror i absolut toppklass, och vi hjälper gärna till att skräddarsy upplägget efter era önskemål.

Bokningsförfrågan CHAMBRE SEPARÉ
Mail:
bord@hogis.se

Star Wine List

Högfjällshotellet är utvalt att vara med på Star Wine List, Sveriges guide till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna. Hos oss får ni uppleva välsmakande och utmärkta viner.

 

Bokningsförfrågan
CHAMBRE SEPARÉ

Mail: bord@hogis.se