Arbeta där fjällkänslan är som starkast – På anrika Högis

Jobba med oss på Sälens Högfjällshotell – en del av SkiStar!

Sedan maj 2025 är Högis en del av SkiStar-familjen – och Högfjällshotellet fortsätter att vara precis som du känner det. Samma magiska miljö, samma levande atmosfär och samma känsla som får både gäster och medarbetare att längta tillbaka, år efter år.
SkiStar kliver in bakom kulisserna för att förvalta, utveckla och ta hand om det ni redan älskar.

Är du nyfiken på att jobba hos oss i vinter?
Den 15 augusti publicerar vi alla lediga tjänster inför säsongen 2025/2026 här.

Välkommen att bli en del av vårt team & och vår historia.

Har du frågor eller funderingar?
Tveka inte att höra av dig till oss! Oavsett om du undrar något om våra tjänster, rekryteringen eller bara är nyfiken på hur det är att jobba på toppen av Sälenfjällen, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.
jobb@hogis.se

Det här får du;

  • Personalboende - vi erbjuder personalboende

  • Personalmat - det serveras lagad mat vare dag under säsongen

  • Personalrabatt - bra rabatter på hela fjället

  • Gemenskap – våra kollegor är våra vänner

  • Pension - vi avsätter pengar till din pension via Fora

  • Kollektivavtal - alla våra verksamheter har kollektivavtal

  • Karriär – chans att utvecklas och avancera inom koncernen

  • Kurser & utbildning – vi erbjuder utbildningar inom företaget och har ofta gästspel med de främsta inom vår bransch

Och förutom det så erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö, trevliga arbetskamrater, tillgång till skidåkning och annat friluftsliv.

För att jobba hos oss bör du kunna uttrycka dig i såväl tal som skrift i svenska och/eller engelska.

 
 
”Jag valde att ansöka om arbete på Högis för att det är ett seriöst och etablerat företag med mycket bra utvecklingsmöjligheter som dessutom erbjuder personalboende. Det visade sig att jag fick världens bästa jobb! Vi har alltid kul på jobbet, det är ett högt tempo och det är olika event och arrangemang HELA TIDEN. Jag tycker även att det är spännande att vi har så många olika typer av gäster,  beroende på vilken vecka det är. Ena veckan är det fullt hus med partymänniskor och sen när det blir lov-veckor växlar vi om till familjehotell över en natt. Men framförallt jobbar man tillsammans med människor som brinner för samma saker – service i världsklass.”

— Josefine 25 år, Restaurangansvarig TB Grillroom & Onkel Jean